сушени зеленчуци - София

Сушени зеленчуци

Сухи зеленчуци

  • Домати
  • Моркови
  • Пащърнак
  • Праз (бял/зелен)
  • Целина
  • Чушки (зелени)
  • Чушки (за пълнене)
  • Чушки (червени)

Бърза доставка

6 + 1 =